Δικτυακό Μάρκετινγκ εναντίον Οποιασδήποτε άλλης καριέρας

Λίστα Σύγκρισης της ενασχόλησης με το Δικτυακό Μάρκετινγκ σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη καριέρα ως Υπάλληλος, Αυτοαπασχολούμενος, Επιχειρηματίας ή Επενδυτής.
Η παρακάτω λίστα δίνεται από τον John Milton Fogg, συγγραφέα, δάσκαλο, προπονητή, ομιλητή για πάνω από 25 έτη.
Ο John Milton Fogg είναι συγγραφέας του γνωστού σε όλους βιβλίου ΄΄Ο μεγαλύτερος δικτυωτής στον κόσμο΄΄ με πωλήσεις πάνω από 1 εκατομμύριο και νούμερο ένα βιβλίο στην προτίμηση των ανθρώπων που ασχολούνται με το δικτυακό μάρκετινγκ.
  • Χαμηλό έως καθόλου οικονομικό ρίσκο. Ξεκινάς την δική σου επιχείρηση με λίγα ευρώ και έχοντας στήριξη, βοήθεια, εκπαίδευση και καθοδήγηση για να πετύχεις.
  • Είσαι αφεντικό του εαυτού σου. Διαλέγεις τις ώρες που θα εργαστείς. Ημιαπασχόληση ή πλήρης απασχόληση. Επιλέγεις τους ανθρώπους που θα συνεργαστείς.
  • Ανώτερης Ποιότητας Προϊόντα. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που διατίθενται στο δικτυακό μάρκετινγκ είναι πολύ καλής ποιότητας, πολλές φορές νέα στην αγορά και συμφέρουν στην χρήση τους (τις περισσότερες φορές..).
  • Εντυπωσιακά φορολογικά οφέλη. Σε πολλές χώρες και ειδικά στην Αμερική, οι επιχειρήσεις με έδρα το σπίτι έχουν σημαντικά χαμηλότερη φορολογία σε σχεση με τις επιχειρήσεις παραδοσιακού εμπορίου.
  • Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Δεν περιορίζεσε με ωράριο λειτουργίας. Εσύ ρυθμίζεις τις ώρες και το ωράριο που θα δουλέψεις. Δεν χρειάζονται μεγάλες μετακινήσεις. Δεν υπάρχουν υπάλληλοι. Δεν υπάρχει ανώτατο όριο στις αποδοχές – απεριόριστο εισόδημα. Δεν υπάρχουν εδαφικοί περιορισμοί. Δεν υπάρχουν κόστη ιδιόχρησης ή δικαιωμάτων.. και πολλά άλλα..
  • 120 Δισεκατομμύρια δολλάρια και διεθνείς πωλήσεις. Στο δικτυακό μάρκετινγκ υπαρχουν πάνω από 85 εκατομμύρια ανεξάρτητοι συνεργάτες σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο αριθμός αυτός αυξάνεται κατά 30% κάθε χρόνο. Μιλάμε για μια εκθετική ανάπτυξη αυτού του είδους εμπορίου.
  • Ανοιχτό σε όλους. Οποιοσδήποτε μπορεί να ασχοληθεί με το δικτυακό μάρκετινγκ ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας, εθνικότητας, οικονομικής κατάστασης αλλά και επιτυχίας ή αποτυχίας του παρελθόντος.
  • Εκπαίδευση και Υποστήριξη σε βάθος. Παρέχεται εκπαίδευση στην επιχειρηματική δεοντολογία και σκέψη. Παρακίνηση και βελτίωση των προσωπικών δυνατοτήτων του κάθε ατόμου. Βελτίωση ηγεσίας.
  • Άμεσο Εισόδημα. Εύκολα μπορεί κάποιος να δημιουργήσει ένα εισόδημα 500-2500 ευρώ με ημιαπασχόληση αντικαθιστώντας τον παραδοσιακό του τρόπο δουλειάς. Μπορεί να ανέβει σε μηνιαία εισοδήματα 10.000 – 20.000 ευρώ με πλήρη απασχόληση.
  • Πληρώνεσε σύμφωνα με αυτό που αξίζεις. Ανάλογα με την δουλειά που κάνεις και με τα αποτελέσματα που έχεις έρχεται και η αντίστοιχη πληρωμή. Οι πληρωμές είναι αξιοκρατικές και δεν εμπλέκεται η πολιτική ή κάτι άλλο εκτός της επιχείρησης που συνεργάζεσε.
  • Συνεχόμενο, Επαναλαμβανόμενο Εισόδημα. Κερδίζουμε εισόδημα όπως αυτό των συγγραφέων, των καλλιτεχνών.. όπως τα πνευματικά δικαιώματα και το εισόδημα των επενδυτών. Πληρώνεσε ξανά και ξανά για την δουλειά που έχεις κάνει. Ακόμα και αν σταματήσεις να δουλεύεις, από ένα σημείο και μετά το εισόδημα συνεχίζει.
  • Τέλειο για ηλεκτρονικό εμπόριο. Όλο το μοντέλο του δικτυακού μάρκετινγκ ταιριάζει απόλυτα με το ηλεκτρονικό εμπόριο όπου μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει για πωλήσεις αλλά και ανάπτυξη δικτύου παγκόσμια.
  • Κυνηγώντας τα δικά σου όνειρα. Παρά να ανταλλάσεις τον χρόνο σου με χρήμα για την πραγματοποίηση ονείρων άλλων.
  • Ελευθερία. Μπορείς να ζήσεις την ζωή ενός εκατομμυριούχου χωρις όμως ευθύνες, άγχος. Ο χρόνος και η ζωή σου είναι δική σου. Περισσότερη διασκέδαση, χρόνος με την οικογένεια και γενικά ξενοιασιά χωρίς προβλήματα.
Στο δικτυακό μάρκετινγκ θα βρείτε οποιαδήποτε κατηγορία προϊόντων.. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον Ελλαδικο Χώρο. Αρκεί να ψάξετε και να βρείτε αυτη που σας ταιριάζει.. 
Ορισμός του Δικτυακού Μάρκετινγκ (mlm): 
Multi Level Marketing (MLM) – πολυεπίπεδο μάρκετινγκ, μορφή λιανικής πώλησης η οποία εκτελείται εκτός των αλυσίδων καταστημάτων και στηρίζεται στην απευθείας επαφή του Συνεργάτη με τον Πελάτη. Οι Συνεργάτες που λειτουργούν μέσω του συστήματος πολυεπίπεδου μάρκετινγκ δημιουργούν τα δικά τους δίκτυα πωλήσεων και μπορούν να έχουν κέρδη από τους τζίρους των ατόμων που υπάρχουν στο δίκτυο τους, χωρίς όριο είσοδηματος και χωρίς όριο άτομων στο δίκτυο και με παγκόσμια δραστηρίοτητα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.