Ονόμασαν τα παιδιά τους Αδόλφο Χίτλερ, Άρια Φυλή και… τους τα πήρε το δικαστήριο

Όλα άρχισαν όταν ζαχαροπλάστης αρνήθηκε να φτιάξει τούρτα γενεθλίων αναγράφοντας με πολύχρωμα κουφετάκια «Χρόνια Πολλά Αδόλφε Χίτλερ». Οι γονείς καταγγέλλουν τις αρχές ότι τους πήραν την επιμέλεια των παιδιών λόγω των ονομάτων και όχι επειδή τα κακοποιούσαν.
Το ανώτατο δικαστήριο του Νιού Τζέρσεϊ αποφάσισε ότι τα τέσσερα παιδιά των Χιθ και Ντέμπορα Κάμπελ θα δοθούν οριστικά για υιοθεσία επειδή δίπλα στους γονείς τους κινδυνεύει τόσο η σωματική ακεραιότητά τους όσο… και η ακεραιότητα του χαρακτήρα τους.
Ο δικαστής έλαβε πολύ σοβαρά υπόψη του κατάθεση γειτόνων που υποστήριξαν ότι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, ο εξάχρονος Αδόλφος Χίτλερ, απειλούσε να σκοτώσει τους φίλους του ενώ μία γειτόνισσα αποκάλυψε ότι η μητέρα της είχε στείλει γράμμα κρυφά από τον άντρα της ζητώντας βοήθεια επειδή εκείνος τρομοκρατούσε όλη την οικογένεια φωνάζοντας ότι θα την σκοτώσει.
Οι γονείς υποστήριξαν ωστόσο στη δίκη ότι δεν υπήρξε κανένα σημάδι κακοποίησης των παιδιών και κατηγόρησαν το δικαστήριο πως τους παίρνουν την επιμέλεια μόνο και μόνο επειδή τους έδωσαν ονόματα όπως Αδόλφος Χίτλερ και Άρια Φυλή.
«Ονομάσαμε έτσι τα μωρά μας απλώς επειδή μας άρεσαν αυτά τα ονόματα και σκεφτήκαμε πως είναι μοναδικά. Κανένα άλλο παιδάκι στον κόσμο δεν θα έχει το όνομα Αδόλφος Χίτλερ. Ετσι δεν είναι; Το δικαστήριο απαντά υποκριτικά όταν λέει πως τα παιδιά κακοποιήθηκαν. Ο μόνος λόγος είναι ότι τους ενόχλησαν τα ονόματα. Είμαι πολύ ειλικρινής με το ποιός είμαι και τί είμαι», υποστήριξε στην εφημερίδα New Jersey Star ο Κάμπελ και πρόσθεσε: «Εάν πρέπει να αποποιηθώ των ναζιστικών μου αντιλήψεων για να πάρω τα παιδιά μου, θα το κάνω. Τα τέσσερα μωρά μου είναι περισσότερο στην καρδιά και την ψυχή μου από ο,τιδήποτε άλλο».
Ο Κάμπελ έχει χωρίσει πλέον από την σύζυγό του, η οποία μετακόμισε σε άλλη Πολιτεία, ενώ πέρασε ένας χρόνος από την τελευταία φορά που είδε τα παιδιά του.
Σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία και οι δύο γονείς έχουν υπάρξει θύματα κακοποίησης όταν ήταν παιδιά ενώ αντιμετωπίζουν χρόνια σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *