«Οταν ήμουν μικρός καθόμουν επί ώρες και κοιτούσα το φεγγάρι και σκεφτόμουν ότι κάποια μέρα θα έφτανα εκεί»

Θεωρεί ότι η μητέρα του είναι η καλύτερη μαγείρισσα του κόσμου, όταν ήταν μικρός έπαιζε μπουζούκι σε ελληνικές ταβέρνες, ενώ όνειρό του είναι να πάει στο φεγγάρι. Ο λόγος για τον ομογενή Νίκο Χαλικόπουλο, ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr δηλώνει ότι πλέον μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να γίνει ο πρώτος Ελληνας που θα πάει στο φεγγάρι. 
Ο Νίκος -όπως θέλει να τον αποκαλούν -γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία από Έλληνες γονείς. Μέχρι την ηλικία των δέκα ετών, ταλαιπωρείτο ιδιαίτερα από κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του. Αλλά δεν το έβαλε κάτω, πάλεψε και πλέον βρίσκεται στη λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου «τα πρώτα δέκα χρόνια της ζωής μου, ήταν πολύ δύσκολα. Αυτό όμως δεν με εμπόδισε να κάνω σχέδια για το μέλλον» εξηγεί. 
Από έφηβος λάτρευε την ελληνική μουσική και έπαιζε μπουζούκι σε ελληνικές ταβέρνες της Μελβούρνης. Στα 18 του αισθάνθηκε να τον “πνίγει” η… μικρή Αυστραλία και μετανάστευσε στο Λος Άντζελες, όπου βρήκε “πρόσφορο έδαφος” για να καλλιεργήσει τα μουσικά και επιχειρηματικά του ενδιαφέροντα. Στην αρχή εμφανιζόταν σε κέντρα διασκέδασης, όπου έπαιζε ηλεκτρική κιθάρα. Αργότερα όμως κατάλαβε ότι ο χώρος των επενδύσεων ήταν και αυτό που τον ενδιέφερε περισσότερο. Ο Νίκος έγινε πολυεκατομμυριούχος μέσω έξυπνων επενδύσεων σε ακίνητα και στην χρηματιστηριακή αγορά σε πολύ νεαρή ηλικία. Αυτό του έδωσε και την ευχέρεια να δοκιμάσει να κάνει όλα όσα είχε προγραμματίσει όταν ήταν μικρός
«Μεγάλωσα βλέποντας ντοκιμαντέρ με τον Ζακ Κουστό. Οταν ήμουν 8 ετών λοιπόν έκανα μια λίστα με όλα όσα ήθελα να κάνω. Όπως ήταν φυσικό από τότε η λίστα έχει μεγαλώσει, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά ότι αρκετά από όσα είχα ονειρευτεί τα έχω επιτύχει».
Ο Νίκος είναι λάτρης της περιπέτειας, έχει ανέβει στις υψηλότερες κορυφές του κόσμου, έχει καταδυθεί με υποβρύχιο για να δει από κοντά τον Τιτανικό, έχει ζήσει με άγριες φυλές της Αφρικής και φυσικά έχει περάσει από πολλές δοκιμασίες για να πάρει την επίσημη πιστοποίηση ότι μπορεί να φτάσει στο διάστημα και να ζήσει πάνω στο μόνο επανδρωμένο φυλάκιο που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από την Γη. 
«Το να πάω στο διάστημα ήταν ένα παιδικό μου όνειρο. Όταν ήμουν μικρός καθόμουν επί ώρες και κοιτούσα το φεγγάρι και σκεφτόμουν ότι κάποια μέρα θα έφτανα εκεί» λέει ο Νίκος.
Μπορεί ο Νίκος να βρίσκεται πολύ μακριά από όλα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, αλλά ο ίδιος δεν ξεχνά τους Έλληνες. «Μην σταματήσετε ποτέ να πιστεύετε στον εαυτό σας. Βρείτε πιο είναι το πάθος σας και ασχοληθείτε ενεργά με αυτό. Ποτέ μη βασίζεστε και μην εξαρτάστε από τον εργοδότη ή την κυβέρνηση . Δημιουργήστε το προσωπικό σας οικονομικό πλάνο. Διαφυλάξτε τον εαυτό σας» αναφέρει ο ίδιος. Τέλος ως γνήσιος Έλληνας ο Νίκος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη μητέρα του. « Η μητέρα μου είναι η καλύτερη μαγείρισσα του κόσμου. Φτιάχνει εκπληκτικά γεμιστά» καταλήγει
Info: 
Ο Νίκος Χαλικόπουλος είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος διάφορων επιτυχημένων εταιρειών και οργανισμών όπως το Financial Freedom Institute και The Thrillionaires. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός στην Στρατηγική Επενδύσεων, ομιλητής, αστροναύτης, επιτυχημένος επιχειρηματίας και συγγραφέας του μπεστ-σέλλερ βιβλίου ‘The Thrillionare’. Αυτό το διάστημα ασχολείται και με την παραγωγή και προώθηση της ταινίας ‘The Last Palikari’. Η ταινία βασίζεται στην εποχή κατοχής της Κρήτης από τους Ναζί.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.