Ο Βαλεντίνος αποδείχθηκε γι άλλη μια φορά…

Η χειραγώγηση εξαρτάται από τον βαθμό και το μέτρο ανοχής των χειραγωγούμενων!
Και γι κάποιο λόγο η ανοχή κάθε χρόνο όλο και αυξάνεται!
Δεν φτάνει που πρέπει να ταιριάξεις στα προβαλλόμενα πρότυπα σώματος, ομιλίας σκέψης ή μη κ.α Τώρα χρειάζεται να ταιριάξεις και στις ημερομηνίες που θα γιορτάζεις τον “έρωτα” σου!
Ο Βαλεντίνος αποδείχθηκε γι άλλη μια φορά η πιο εμπορική “γιορτή” του πλανήτη με τα θύματα του να κάνουν τα πάντα για να πρωτοτυπήσουν…
Αλήθεια πόσο πρωτότυπη μπορεί να είναι η πρωτοτυπία στην συγκεκριμένη ημερομηνία…!;
Αρνούμαι να πιστέψω ότι ανάμεσα σε 365 μέρες κάποιος διαλέγει να κάνει κάτι διαφορετικό μια μέρα και ειδικά αυτή που αναδύεται σε στάτους κβο!

Πόσο οξύμωρο μια γιορτή του αισθήματος να μετριέται από τις αντίθετες αξίες του υλισμού!
Ναι φυσικά και η κίνηση μετράει όπως θα πουν πολλοί, αλλά πως γίνεται όλως τυχαίως αυτή η κίνηση να εξαφανίζει ότι υπάρχει σε σχήμα καρδιά χάριν της… πρωτοτυπίας! 
Ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι όλοι γύρο σου είναι ερωτευμένοι -τόσο πολύ- ώστε μόνο την συγκεκριμένη μέρα το πρόσεξες…
Φυσικά καλό είναι να το ρίξεις στην απροσεξία σου, διαφορετικά αντιλαμβάνεσαι πως κάτι δεν πάει καλά.
Αναρωτιέσαι ποια ανάγκη οδηγεί τόσο κόσμο να συγκρίνει την χαρά του γι κάτι τόσο προσωπικό που οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτους θα χάσει το νόημα της!
Κάποια πράγματα οφείλουμε να τα προστατεύουμε, και η προσωπική μας ζωή είναι ένα από αυτά, τα ριάλιτι επηρέασαν τόσο την κρίση μας ώστε να θεωρούμε φυσιολογικό να βλέπουμε την άλλη να είναι για 4η συνεχόμενη χρόνια ερωτευμένη με διαφορετικό “Βαλεντίνο”!
Αν δίνουμε τόσο εύκολα τις στιγμές που νιώθουμε μοναδικοί στο παζάρι της σύγκρισης πολύ φοβάμαι πως δεν θα μείνει τίποτα που να μας γεμίζει πραγματικά!
Αυτή είναι η νόσος της εποχής μας, όταν δεν κρατάς τίποτα γι τον εαυτό σου δεν μπορείς να ορίσεις την εσωτερική σου αξία, και χωρίς αυτή θα παίζεις ατέρμονα ένα παιχνίδι χωρίς νικητή!
AngelOfMind

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.