🗣🤔 BITCOIN & MLM 🤔👍

Ανέκαθεν ήμουν άνθρωπος που αμφισβητούσε το σύστημα, μπορώ να πω όμως ότι ποτέ δεν υπερέβαλα και άφηνα πάντα τον ορθολογισμό μου να με ισορροπίσει… 

Τους τελευταίους μήνες χρειάστηκε αρκετές φορές να συζητήσω με διάφορους ανθρώπους για τα κρυπτονομίσματα, την τεχνολογία blockchain και φυσικά το Bitcoin. 

Για κάτι που αφιέρωσα κάτι περισσότερο από ένα χρόνο για να το καταλάβω, υπήρξαν άνθρωποι να μου στέλνουν άρθρα της Τράπεζας της Ελλάδος με την «γνώμη» των «ειδικών» για να με πείσουν πως έχω άδικο. 

Θυμήθηκα πως ακριβώς το ίδιο είχε γίνει και 10 χρόνια πριν όταν πήρα απόφαση να αναλύσω και να ψάξω για το Δικτυακό Μάρκετινγκ ώστε να το καταλάβω και να διορθώσω τις προηγούμενες αφοριστηκές απόψεις μου. 

Πάλι είχαν βρεθεί «καλοί» άνθρωποι να με «σώσουν» στέλνοντας μου άρθρα του …. από ανθρώπους που όχι απλά είχαν άγνοια αλλά και συμφέροντα αντίθετα με την βιομηχανία του ΔΜ. 

Με λυπεί το γεγονός πως ο μέσος άνθρωπος δεν καταλαβαίνει βασικές αρχές οικονομίας.

Φυσικά με λυπεί ακόμη περισσότερο πως δεν καταλαβαίνει ούτε τις βασικές αρχές της ζωής. 

Αυτό είναι κάτι που προσπαθούμε πολύ να βοηθήσουμε να βελτιωθεί στην Ελλάδα μέσω του Angel of Mind με τα podcast.

🐺 Δεν μπορεί για παράδειγμα να χρησιμοποιείς την «γνώμη» του λύκου για το πως θα προφυλάξεις τα πρόβατα σου, γιατί αυτό κάνεις όταν ρωτάς την τράπεζα για τα λεφτά σου… 

🤑 Δεν μπορείς να ρωτάς τον Σκρουτζ για το ποιος είναι ο πιο δίκαιος και βελτιστοποιημένος τρόπος σήμερα να αυξήσεις το εισόδημα σου αναλογικά με την προσφορά σου παίρνοντας μερίδιο από την πίτα «του» και να σου πει ελάτε περάστε πολύ έξυπνο αυτό που θα κάνετε. 

Και δεν θα είναι μόνο αυτός αρνητικός, αλλά και όσοι επωφελούνται από το σύστημα που τον συντηρεί. 

Δυστυχώς μέσα σε αυτούς είναι και καθημερινοί άνθρωποι που νομίζουν πως έχουν να χάσουν περισσότερα στηρίζοντας ένα καλύτερο μοντέλο επιχειρηματικότητας από το να στηρίξουν το αφεντικό που τους εξασφαλίζει ένα μισθό (πείνας για τους περισσότερους). 

Η άγνοια δεν είναι επικίνδυνη τις περισσότερες φορές, γιατί δίνει την απαραίτητη εγρήγορση σε αυτόν που την αναγνωρίζει. 

Η ημιμάθεια είναι εγκληματική, γιατί σε συνδυασμό με τον εγωισμό καταστρέφει τα πάντα. 

Η Γνώση είναι δύναμη. Μια δύναμη που αν συνοδεύεται από απληστία ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.

Εξαρτάται από τις προθέσεις και τα συμφέροντα αυτού που την χρησιμοποιεί. 

Το άκουσες ❓❓❓

Τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ και τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. 

Άρα είναι άχρηστο να διαβάσεις οποιαδήποτε πηγή, άρθρο, συνέντευξη χωρίς να μπορείς να δεις καθαρά τις προθέσεις και τα συμφέροντα από πίσω. 

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το άρθρο που διαβάζεις τώρα από μένα. Δεν σε προκαλώ να ακούσεις, ούτε σου κουνάω το δάκτυλο, άλλωστε στην ίδια θέση ήμουν κάποια στιγμή της ζωής μου. 

Σε ΠΡΟΣΚΑΛΩ όμως να ψάξεις περισσότερο και να μάθεις μόνος σου. Να καταλήξεις σε συμπεράσματα που είναι ΔΙΚΑ σου και όχι της θείας από το Σικάγο. 

Και αφού καταλήξεις σε συμπεράσματα, να είσαι έτοιμος να τα ανακατασκευάσεις όταν θα εκτεθείς σε περισσότερη πληροφόρηση. 

#angelproso #angelofmind

ΥΓ. Για όσους ίσως απορήσουν αν μπορώ να έχω γνώμη, στην μια βιομηχανία συμμετέχω ενεργά τα τελευταία 10 χρόνια και στην άλλη τα τελευταία 4 χρόνια. Και στις 2 περιπτώσεις μου έχουν αποφέρει πολλαπλάσια ωφέλη από το αν άκουγα την γνώμη των φίλων και των «ειδικών». 

Πηγή Φωτογραφίας: https://www.euro2day.gr/investments/crypto/article/2075891/mia-allh-anagnosh-gia-to-rali-toy-dogecoin.html?fbclid=IwAR0OhSrHk0dkbdbOYg5KVKFOlNVYsaNuBWQ2_uUHflZtOgStN0fkO2mLnqY

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *