ΜΑΘΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΥΣ 4 ΑΣΣΟΥΣ

Υπάρχουν πάντα 4 άσσοι σε μια τράπουλα πόκερ. Η ίδια αλήθεια ισχύει και για τους υποψήφιους σας. Στο πόκερ δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να έχεις τα δικά σου φύλλα αυτούς τους άσσους όταν τους χρειάζεσαι. Όμως στην δικτύωση, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να προσελεύσεις τους άσσους σου
Μυστικά εξεύρεσης
Να διατηρείς μια μεγάλη λίστα συγκεκριμένων υποψηφίων: ονοματεπώνυμα, τηλέφωνα και διευθύνσεις .Πάρε βοήθεια όπου χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις και διατηρείς τη λίστα σου. Μια μεγάλη λίστα υποψηφίων πάντα σου λέει «κάλεσε με»
  1. Βάλε τον εαυτό σου «στη φωτιά» και οι άνθρωποι θα έρθουν να σε δουν «νακαίγεσαι». ΟΙ υποψήφιοι προσελκύονται από άτομα που «είναι στη φωτιά» σχετικά με αυτά που κάνουν. Και πως το καταφέρνεις αυτό; Με ένα κρυστάλλινα καθαρό όραμα που σε οδηγεί.
  2. Όταν κάνεις εξεύρεση να είσαι βιαστικός. Να λειτουργείς σαν να έχεις 50 υποψήφιους να δεις σήμερα…η κίνηση δημιουργεί συναίσθημα στους υποψήφιους σου. Να τους εμπνέεις με τη μαζική σου δράση.
  3. Να χρησιμοποιείς τα χρήματα με μια ακρίβεια λέιζερ και πάντα να μιλάς για χρήματα εκτός κι αν ο υποψήφιος σου, σου δώσει έναν καλύτερο λόγο. Πρόσφερε με την πρόταση σου στους ανθρώπους το 1/3 αυτού που σκέπτεσαι πως είναι το τωρινό ολικής απασχόλησης εισόδημα τους. Κάνε μια υπόθεση με βάση το επάγγελμα τους.Αν προχωράς την παρουσίαση σου με βάση ένα προϊόν πάντα να λες «Όταν δεις πόσο αποτελεσματικό είναι αυτό το προϊόν , τότε θα σου δείξω πως μπορείς να βγάζεις ______$ τον μήνα με αυτό…με μερική απασχόληση σου. Θα αφιέρωνες 15 λεπτά να το έβλεπες το πώς μπορεί να γίνει αυτό;»
  4. Περιόρισε τον στόχο σου εξεύρεσης στο να παίρνεις «ναι» για μια συγκεκριμένη παρουσίαση. Μην προσπαθείς να κάνεις εξεύρεση για την επιχείρηση σου αυτή με τον καθένα. Εστιάσου στο να κλείνεις ραντεβούπαρουσίασης. Μόνοι σε αυτό. «Δεν θα άξιζε να ρίξεις μια ματιά σε αυτό;»
Μυστικά Στρατολόγησης

Πάντα να ξεπερνάς , να μεγαλώνεις την προοπτική των υποψηφίων σου σε αυτή την επιχείρηση. Η εικόνα του « Οι άνθρωποι που γνωρίζω τα πάνε καλά με αυτό. Έχω ήδη μια δυναμική κερδοφόρα επιχείρηση» θα είναι προκλητική για τον υποψήφιο σου όχι μόνο στο να κάνει την εγγραφή αλλά και να επεκταθεί ως ηγέτης.
  •  Ζωγράφιζε την μεγάλη εικόνα καθώς προχωράς. Δείχνε τους όσα μπορούν να απορροφήσουν Οι ηγέτες μπορούν να οπτικοποιήσουν πολλά περισσότερα από όσα δείχνονται σε μια παρουσίαση. Όσο παραμένουν δεκτικοί, δείξε τους τις αναγνωρίσεις, τα ταξίδια, τις ευκαιρίες ηγεσίας, την ανάπτυξη χαρακτήρα και ηγεσίας, το εισόδημα από δικαιώματα, τα πολλά χρήματα, το εταιρικό όραμα, , το δικό σου όραμα, τις δεσμεύσεις της εταιρείας, το μέλλον του Δικτυακού Μάρκετινγκ, κλπ. Να είσαι καλλιτέχνης. Να ζωγραφίζεις την μεγάλη εικόνα.
  •  Γίνε άριστος αφηγητής ιστοριών. Δίδαξε τους νέους σου συνεργάτες τις βασικές ιστορίες επιτυχίας της εταιρίας σου. Τίποτα δεν αγοράζεται μέχρι να λεχθεί μια ιστορία.
  •  Δώσε αρμοδιότητές, αναθέσεις στους νους σου συνεργάτες. Οι αρμοδιότητες, η ευθύνη είναι το κάλεσμα για τους ηγέτες. Ζήτησε τους να ασκήσουν έναν ρόλο ηγεσίας:
  1. Κερδίζοντας τις προϋποθέσεις άμεσα για να λάβουν μπόνους.
  2. Κάνοντας εγγραφή για την επόμενη εκδήλωση σου
  3. Βοηθώντας στην προετοιμασία της αίθουσας συνάντησης των τοπικών συναντήσεων.
  4. Μιλώντας στις τοπικές συναντήσεις.
  5. Μιλώντας στις τηλεδιασκέψεις
  6. Υποβάλλοντας εμπειρίες πάνω στα προϊόντα και στην επιχειρηματική ευκαιρία στη διοίκηση.
  • Δίνοντας εσύ, προσωπικά, το παράδειγμα της ηγεσίας. Έτσι θα ακολουθήσουν και οι ηγέτες τα ομάδας σου::
• Διοργάνωνε εβδομαδιαίες συναντήσεις..
• Κάνε καθημερινά εξεύρεση υποψηφίων.
• Γράφε κάθε μήνα νέους συνεργάτες .
• Να μένεις εστιασμένος και θετικός στο όραμα σου.
• Να αποφεύγεις τα κουτσομπολιά.
• Να είσαι ευθύς στις επικοινωνίες σου με τους ανθρώπους.
• Να κάνεις δυναμικά, χωρίς αιτιολογία αιτήματα .
• Κάνε οτιδήποτε χρειαστεί..
• Κάνε το οιοσδήποτε.
Αυτά τα μυστικά θα κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στο να «χάσεις» τους άσσους σταφύλλα σου και στο να νοιώθεις σαν κάποιος που τα φύλλα του είναι γεμάτα άσους .Μάθε τες καλά
Richard Brook The Four Year Career®.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.