3 κλειδιά της Δύναμης

diaforetiko.gr : cebbceadcf89cebd cebaceb1ceb9cf8ccebcceb5cebdcebfcf82 Είναι τα 3 κλειδιά της δύναμης!

«Τα Πιο Πολύτιμα Υπάρχοντα Και 

ΟιΜεγαλύτερες Δυνάμεις Σας 

Είναι Αόρατες Και Ασαφείς. 

Κανείς Δεν Μπορεί Να Τα Πάρει. 

Μόνο Εσείς Μπορείτε Να Τα Δώσετε. 

Θα Λάβετε Αφθονία Για Τη Προσφορά Σας».

Κλέμεντ Στόουν

Τα Κλειδιά για τη Δύναμη είναι οι δραστικότεροι τρόποι για να κινητοποιήσετε τη δύναμη της αγάπης και να λάβετε τη ζωή που σας αξίζει. Είναι τόσο απλά και εύκολα, «παιχνιδάκι» ακόμα και για ένα παιδί. Κάθε κλειδί θα ξεκλειδώσει την τεράστια δύναμη μέσα σας.

diaforetiko.gr : 4h0 oCKVq7Q 600x450 Είναι τα 3 κλειδιά της δύναμης!

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Για να χρησιμοποιήσετε την αγάπη ως την ύψιστη δύναμη στη ζωή σας, πρέπει να αγαπάτε όπως δεν έχετε αγαπήσει ποτέ άλλοτε. Ερωτευτείτε τη ζωή! Όσο πολύ κι αν έχετε αγαπήσει στη ζωή σας, διπλασιάστε αυτό το συναίσθημα, πολλαπλασιάστε το επί δέκα, πολλαπλασιάστε τ« επί εκατό, επί χίλια, επί ένα εκατομμύριο φορές, γιατί αυτός είναι ο βαθμός της αγάπης που μπορείτε να νιώσετε! Δεν υπάρχει όριο, δεν υπάρχει «πλαφόν» στο μέγεθος της αγάπης που μπορείτε να νιώσετε, και βρίσκεται όλη μέσα σας! Είστε φτιαγμένοι από αγάπη. Είναι η ίδια η ουσία και η φύση η δική σας, της ζωής και του σύμπαντος· μπορείτε να αγαπήσετε πολύ περισσότερο απ’ όσο αγαπήσατε ποτέ μέχρι τώρα, πολύ περισσότερο απ’ όσο έχετε φανταστεί.

Όταν ερωτεύεστε τη ζωή, κάθε περιορισμός εξαφανίζεται. Καταργείτε τους περιορισμούς στα χρήματα, την υγεία, την ευτυχία, μαζί με τα όρια της χαράς στις σχέσεις σας. Όταν ερωτεύεστε τη ζωή, δεν προβάλλετε αντίσταση, και ό,τι αγαπάτε εμφανίζεται σχεδόν άμεσα στη ζωή σας. Η παρουσία σας θα γίνεται αισθητή όταν μπαίνετε σε ένα δωμάτιο. Οι ευκαιρίες θα συρρέουν στη ζωή σας, το πιο φευγαλέο σας άγγιγμα θα διαλύει την αρνητικότητα. Θα αισθάνεστε καλύτερα απ’ όσο πιστεύατε ότι είναι δυνατόν. Θα ξεχειλίζετε από αστείρευτη ενεργητικότητα, έξαψη και μια άσβεστη όρεξη για ζωή. Θα αισθάνεστε ανάλαφρ01 σαν πούπουλο, σαν να ίπταστε στον αέρα, κι όλα όσα αγαπάτε θα είναι σαν να στοιβάζονται στα πόδια σας. Ερωτευτείτε τη ζωή, ελευθερώστε τη δύναμη μέσα σας, και θα γίνετε απεριόριστοι και ανίκητοι!

Λοιπόν, πώς ερωτεύεστε τη ζωή; Με τον ίδιο τρόπο που ερωτεύεστε ένα άτομο: λατρεύετε τα πάντα πάνω του! Ερωτεύεστε ένα άτομο βλέποντας μόνο αγάπη, ακούγοντας μόνο αγάπη, μιλώντας μόνο γι’ αγάπη και νιώθοντας αγάπη με όλη σας την καρδιά! Κι αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείτε την ύψιστη δύναμη της αγάπης για να ερωτευτείτε τη ζωή.

Ό,τι κι αν κάνετε, όπου κι αν βρίσκεστε στη διάρκεια της μέρας, αναζητήστε τα πράγματα που αγαπάτε. Μπορείτε να ψάξετε για την τεχνολογία και τις εφευρέσεις που σας σαγηνεύουν. Ψάξτε για κτίρια που σας αρέσουν, αυτοκίνητα και δρόμους που σας γοητεύουν, καφέ, εστιατόρια και καταστήματα που σας θέλγουν. Περπατήστε σε ένα δρόμο ή μέσα σε ένα κατάστημα, με την πρόθεση να βρείτε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα που να σας αρέσουν. Ψάξτε για πράγματα που σας ευχαριστούν σε άλλους ανθρώπους. Ψάξτε για ό,τι αγαπάτε στη φύση: πουλιά, δέντρα, λουλούδια, αρώματα και χρώματα. Δείτε αυτά που αγαπάτε Ακούστε αυτά που αγαπάτε. Μιλήστε γι’ αυτά που αγαπάτε.

Σκεφτείτε αυτά που αγαπάτε. Μιλήστε γι’ αυτά που αγαπάτε. Κάντε αυτά που αγαπάτε να κάνετε. Επειδή, όταν κάνετε όλα αυτά τα πράγματα, αισθάνεστε αγάπη.

Μιλήστε για τα πράγματα που αγαπάτε στο σπίτι σας, στην οικογένεια σας, στο ταίρι σας, στα παιδιά σας. Μιλήστε για τα πράγματα που αγαπάτε στους φίλους σας. Πείτε τους τι αγαπάτε σ’ αυτούς. Μιλήστε για τα πράγματα που σας αρέσει να αγγίζετε, να μυρίζετε, να γεύεστε.

Πείτε στο νόμο της έλξης τι σας τέρπει την κάθε μέρα, ξεχωρίζοντας τα πράγματα που αγαπάτε και νιώθοντας τα. Σκεφτείτε μόνο πόσο πολλή αγάπη μπορείτε να εκπέμψετε σε μια μέρα, νιώθοντας τα πράγματα που αγαπάτε. Όταν κατηφορίζετε το δρόμο, ψάξτε για τα πράγματα που σας αρέσουν σε άλλους ανθρώπους. Όταν κάνετε βόλτα στα μαγαζιά, ψάξτε για τα πράγματα που σας γοητεύουν. Πείτε «Λατρεύω αυτό το σύνολο», «Λατρεύω αυτά τα παπούτσια», «Λατρεύω το χρώμα των ματιών αυτού του ανθρώπου», «Λατρεύω τα μαλλιά αυτού του ανθρώπου», «Λατρεύω το χαμόγελο αυτού του ανθρώπου», «Λατρεύω αυτά τα καλλυντικά», «Λατρεύω αυτή τη μυρωδιά», «Λατρεύω αυτό το μαγαζί», «Λατρεύω αυτό το τραπέζι, τη λάμπα, το καναπέ, το χαλί, το ηχοσύστημα, το παλτό, τα γάντια, τη γραβάτα, το καπέλο, το κόσμημα», «Λατρεύω το άρωμα του καλοκαιριού», «Λατρεύω τα δέντρα το φθινόπωρο», «Λατρεύω τα ανοιξιάτικα λουλούδια», «Λατρεύω αυτό το χρώμα», «Λατρεύω αυτό το δρόμο», «Λατρεύω αυτή την πόλη».

Ψάξτε για τα πράγματα που αγαπάτε σε κάθε είδους καταστάσεις, συμβάντα και περιστάσεις και νιώστε τα πραγματικά. «Λατρεύω να δέχομαι τέτοια τηλεφωνήματα». «Με ενθουσιάζουν τέτοιου είδους ηλεκτρονικά μηνύματα». «Τρελαίνομαι να μαθαίνω τόσο καλά νέα». «Μ’ αρέσει αυτό το τραγούδι». «Λατρεύω να βλέπω ευτυχισμένους ανθρώπους». «Τρελαίνομαι να γελάω μαζί με άλλους». «Μ’ αρέσει να οδηγώ για τη δουλειά ακούγοντας μουσική». «Λατρεύω να μπορώ να χαλαρώνω στο τρένο ή το λεωφορείο». «Αγαπώ τα φεστιβάλ στην πόλη». «Λατρεύω τις γιορτές». «Αγαπώ τη ζωή». Ψάξτε σε κάθε τομέα για τα πράγματα που αγαπάτε, πράγματα που ζεσταίνουν την καρδιά σας, και νιώστε τη βαθύτερη αγάπη που μπορείτε.

Αν δεν αισθάνεστε καλά και θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο που αισθάνεστε ή αν επιθυμείτε να ενισχύσετε τα καλά σας συναισθήματα, ξε-κλέψτε ένα δυο λεπτά για να ανατρέξετε σε μια νοερή λίστα όλων όσα πραγματικά λατρεύετε. Μπορείτε να το κάνετε ενόσω ντύνεστε το πρωί, περπατάτε, οδηγείτε ή ταξιδεύετε. Είναι τόσο απλό, κι όμως η επίδρα-°1 που θα έχει στη ζωή σας είναι εκπληκτική.

Φτιάξτε μια γραπτή λίστα με καθετί που αγαπάτε – μια λίστα την οποία σας συμβουλεύω να συντάσσετε στην αρχή κάθε μήνα, κι έπειτα τουλάχιστον κάθε τρίμηνο. Συμπεριλάβετε τα μέρη που αγαπάτε, τις πόλεις, τις Χώρες, τους ανθρώπους, τα χρώματα, τα στιλ, τις ιδιότητες στους ανθρώπους, τις εταιρείες, τις υπηρεσίες, τα σπορ, τους αθλητές, τη μουσική, τα ζώα, τα λουλούδια, τα δέντρα που αγαπάτε. Καταγράψτε όλα τα υλικά

πράγματα που αγαπάτε, απ’ όλα τα διαφορετικά είδη ρούχων, σπιτιών, επίπλων, βιβλίων, περιοδικών, εφημερίδων, αυτοκινήτων, ηλεκτρικών συσκευών μέχρι όλα τα διαφορετικά είδη φαγητού που αγαπάτε. Σκεφτείτε όλα τα πράγματα που σας ευχαριστεί να κάνετε και καταγράψτε τα, να χόρευε- > τε, να παίζετε κάποιο άθλημα, να πηγαίνετε σε γκαλερί, σε κονσέρτα, σε πάρτι, για ψώνια· καταγράψτε τις αγαπημένες σας ταινίες, τους αγαπημένους σας προορισμούς για διακοπές, τα αγαπημένα σας εστιατόρια.

Δουλειά σας είναι να αγαπάτε καθημερινά όσο περισσότερο γίνεται. Αν καταφέρετε απλά να αγαπάτε, να λατρεύετε όλα όσα μπορείτε σήμερα, να αναζητήσετε τα πράγματα που αγαπάτε και να τα νιώσετε, να αποστρέψετε το πρόσωπο από τα πράγματα που δεν αγαπάτε, κάθε σας αύριο θα ξεχειλίζει από την ανείπωτη ευτυχία όλων αυτών που επιθυμείτε και αγαπάτε.

ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΣΗ

Πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση για να αισθάνεστε την αγάπη σε καθετί γύρω σας. Πρέπει να έχετε επίγνωση για καθετί που υπάρχει γύρω σας να αγαπήσετε, διαφορετικά θα χάνετε πράγματα. Πρέπει να είστε σε επιφυλακή για να ακούτε τους ήχους που αγαπάτε. Πρέπει να είστε σε επιφυλακή για να συλλαμβάνετε τα υπέροχα αρώματα των λουλουδιών καθώς τα προσπερνάτε. Πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να γεύεστε πραγματικά το φαγητό που τρώτε και να νιώθετε στο ακέραιο τις γεύσεις. Αν κατεβαίνετε ένα δρόμο απορροφημένοι στις σκέψεις που κλωθογυρίζουν στο κεφάλι σας, χάνετε τα πάντα γύρω σας. Και πολύ συχνά, αυτό ακριβώς συμβαίνει στους ανθρώπους. Αυτοϋπνωτίζονται ακούγοντας τις σκέψεις μέσα στο κεφάλι τους, ώσπου καταλήγουν σε ένα είδος αποχαύνωσης και δεν αντιλαμβάνονται τίποτα γύρω τους.

Σας έχει τύχει ποτέ να περπατάτε στο δρόμο και ξαφνικά να φωνάξει το όνομα σας ένας καλός φίλος και να τιναχτείτε επειδή δεν τον είχατε δει; Ή μπορεί να είδατε εσείς μια φίλη και να χρειάστηκε να τη φωνάξετε κάμποσες φορές, μέχρι να τιναχτεί ξαφνιασμένη και να σας δει; Φωνάζοντας το όνομα της την ξυπνήσατε, γιατί δεν είχε επίγνωση ότι βρισκόταν έξω στο δρόμο, αντίθετα ήταν χαμένη σε ένα είδος νάρκωσης, ακούγοντας τις σκέψεις μέσα στο κεφάλι της. Σας έχει τύχει ποτέ να ταξιδεύετε με το αυτοκίνητο κι άξαφνα να κοιτάξετε γύρω σας και να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πλησιάσει στον προορισμό σας, αλ-*ό δε θυμάστε το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής; Είχατε υπνωτίσει τον εαυτό σας ακούγοντας τις σκέψεις σας, κι ήσασταν χαμένοι σε νάρκωση.

Τα καλά νέα είναι ότι όσο περισσότερη αγάπη εκπέμπετε, τόσο περισσότερο έχετε επίγνωση του περιβάλλοντος σας! Η αγάπη φέρνει την πλήρη επαγρύπνηση. Όσο καταβάλλετε συνειδητή προσπάθεια να εντοπίζετε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα γύρω σας που σας ευαρεστούν, θα αποκτάτε μεγαλύτερη συναίσθηση.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ

Ένας τρόπος για να μείνετε σε επαγρύπνηση είναι να ξεγελάτε το μυαλό σας με ερωτήσεις όπως «Τι μπορώ να δω που μου αρέσει;», «Ποσά πράγματα μπορώ να εντοπίσω που με θέλγουν;», «Τι άλλο ύπαρχε1 που με γοητεύει;», «Τι άλλο βλέπω που με συνεπαίρνει;», «Τι μπορώ να δω που με παθιάζει;», «Υπάρχει κάτι απ’ αυτά που αγαπώ εδώ;», μπορώ να ακούσω που με τέρπει;». Όταν θέτετε στον εαυτό σας τέτοια ερωτήματα, ο νους σας καταπιάνεται αμέσως με την προσπάθεια να σας δώσει τις απαντήσεις. Διακόπτει αμέσως όλες τις άλλες σκέψεις προκειμένου να βρει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Το μυστικό είναι να επαναφέρετε τακτικά αυτές τις ερωτήσεις στο μυαλό σας. Όσο περισσότερες ερωτήσεις μπορείτε να του κάνετε, τόσο περισσότερο θα αποκτάτε τον έλεγχο των σκέψεων σας. Ο νους σας θα συνεργάζεται μαζί σας και θα κάνει αυτό που θέλετε αντί να σας πολεμάει.

Μερικές φορές, αν δεν το έχετε υπό έλεγχο, το μυαλό σας αναπτύσσει ιλιγγιώδη ταχύτητα, απειλώντας να εκτροχιαστεί, σαν φορτηγό τρένο που κατεβαίνει μια απόκρημνη βουνοπλαγιά χωρίς κανέναν στην καμπίνα του μηχανοδηγού. Εσείς είστε ο οδηγός του νου σας, γι’ αυτό τιθασεύατε τον και κρατήστε τον απασχολημένο με τις εντολές σας, υπαγορεύοντας του πού θέλετε να πάει. Ο νους σας παίρνει φόρα μόνο όταν τον αφήνετε ανεξέλεγκτο, χωρίς να του λέτε τι θέλετε να κάνει.

Ο νους σας είναι ένα πανίσχυρο και αξιοθαύμαστο εργαλείο που μπορείτε να αξιοποιήσετε, αλλά πρέπει να τον έχετε υπό έλεγχο. Αντί να του επιτρέπετε να σας αποσπά με ανεξέλεγκτες σκέψεις, τον θέλετε μάλλον για να σας βοηθά να εκπέμπετε αγάπη. Δε χρειάζεται πολύς χρόνος για να εκπαιδεύσετε το νου σας να εστιάσει στην αγάπη και, μόλις το πετύχετε, απλά παρατηρήστε τι συμβαίνει στη ζωή σας!

diaforetiko.gr : 10 saved Είναι τα 3 κλειδιά της δύναμης!

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ

Γνωρίζω χιλιάδες ανθρώπους που βρέθηκαν στις χειρότερες καταστάσεις που μπορείτε να διανοηθείτε, κι ωστόσο κατάφεραν να αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους μέσω της ευγνωμοσύνης. Ξέρω για θαύματα που συντελέστηκαν σε προβλήματα υγείας τα οποία φαίνονταν ανίατα: νεφρική ανεπάρκεια που ξεπεράστηκε, καρδιακά νοσήματα που

θεραπεύτηκαν, χαμένη όραση που ανακτήθηκε, καρκινικούς όγκους που συρρικνώθηκαν, οστά που ανασυστάθηκαν. Ξέρω για διαλυμένες σχέσεις που, μεταμορφώθηκαν ως δια μαγείας σε εκπληκτικές μέσω της ευγνωμοσύνης: αποτυχημένους γάμους που αποκαταστάθηκαν πλήρως, αποξενωμένους συγγενείς που ξανάσμιξαν, γονείς που ξανάχτισαν τις σχέσεις τους με τους έφηβους γιους και κόρες τους, δασκάλους που μεταμόρφωσαν μαθητές. Έχω δει ανθρώπους σε απόλυτη ένδεια να γίνονται πλούσιοι μέσω της ευγνωμοσύνης· ανθρώπους που έσωσαν ετοιμόρροπες επιχειρήσεις και άλλους που έγιναν πάμπλουτοι από τη μια στιγμή στην άλλη. Κάποιος κατόρθωσε από άστεγος να βρει δουλειά και σπίτι μέσα σε μία εβδομάδα. Έχω μάθει για ανθρώπους με κατάθλιψη που απέκτησαν εν ριπή οφθαλμού μια ζωή γεμάτη ευδαιμονία και ικανοποίηση μέσω της ευγνωμοσύνης. Ανθρώπους που υπέφεραν από άγχος και διάφορες ψυχικές ασθένειες και ξαναβρήκαν την ψυχική τους ισορροπία χάρη στην ευγνωμοσύνη.

Κάθε σωτήρας που εμφανίστηκε στον κόσμο χρησιμοποίησε την ευγνωμοσύνη, επειδή όλοι γνώριζαν ότι είναι μια από τις υψηλότερες εκφάνσεις της αγάπης. Ήξεραν πως, όταν ήταν ευγνώμονες, ζούσαν σε πλήρη συμφωνία με το νόμο.

Κάθε φορά που αισθάνεστε ευγνώμονες, εκπέμπετε αγάπη, και ό,τι εκπέμπετε, αυτό λαμβάνετε. Είτε ευχαριστείτε κάποιο πρόσωπο είτε αισθάνεστε ευγνώμονες για ένα αμάξι, ένα δειλινό, τις διακοπές, ένα δώρο» ένα καινούριο σπίτι ή ένα συναρπαστικό γεγονός, εκπέμπετε αγάπη σε αυτά τα πράγματα, και θα λάβετε πίσω ακόμα περισσότερη χαρά, καλύτερη υγεία, περισσότερα χρήματα, νέες συναρπαστικές εμπειρίες, άλλες απίστευτες σχέσεις, καινούριες ευκαιρίες.

Δοκιμάστε το τώρα. Σκεφτείτε κάτι ή κάποιον για τον οποίο είστε ευγνώμονες. Θα μπορούσατε να διαλέξετε το πρόσωπο που αγαπάτε περισσότερο απ’ οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο. Εστιάστε πάνω του και σκεφτείτε όλα τα πράγματα που αγαπάτε και για τα οποία είστε ευγνώμονες για το άτομο αυτό. Έπειτα, είτε μέσα στο κεφάλι σας είτε μεγαλόφωνα, πείτε σε αυτό το πρόσωπο όλα αυτά τα πράγματα που αγαπάτε και για τα οποία είστε ευγνώμονες, σαν να βρισκόταν εκεί μαζί σας. Πείτε του όλους τους λόγους για τους οποίους το αγαπάτε. Μπορείτε να αναπολήσετε συγκεκριμένες περιστάσεις ή στιγμές λέγοντας: «Θυμάσαι εκείνη τη φορά που…» Και καθώς θα το κάνετε, θα νιώσετε την ευγνωμοσύνη να πλημμυρίζει σιγά σιγά την καρδιά και το σώμα σας.

Η αγάπη που εκπέμψατε σ’ αυτή την απλή άσκηση πρέπει να επιστρέψει και θα επιστρέψει σ’ εσάς μέσα στη σχέση, καθώς και στους άλλους τομείς της ζωής σας. Τόσο εύκολο είναι να εκπέμψετε αγάπη μέσω της ευγνωμοσύνης.

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν ήταν ένας από τους μεγαλύτερους επιστήμονες. Οι ανακαλύψεις του άλλαξαν ολοκληρωτικά τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το σύμπαν. Κι όταν ρωτήθηκε για τις μνημειώδεις ανακαλύψεις του, ο Αϊνστάιν θέλησε μόνο να ευχαριστήσει άλλους. Ένα από τα πλέον λαμπρά μυαλά που έζησαν ποτέ ευχαριστούσε άλλους γι’ αυτά που του « είχαν χαρίσει» – εκατό φορές τη μέρα! Αυτό σημαίνει ότι, τουλάχιστον εκατό φορές τη μέρα, ο Αϊνστάιν εξέπεμπε αγάπη. Είναι να απορεί κανείς που η ζωή του αποκάλυψε τόσο πολλά από τα μυστήρια της;

ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ

Όταν νιώθετε ευγνώμονες για τα πράγματα που έχετε, όσο μικρά κι αν είναι, θα λάβετε περισσότερα όμοια τους. Αν είστε ευγνώμονες για τα χρήματα που έχετε, έστω κι αν είναι λίγα, θα λάβετε περισσότερα. Αν είστε ευγνώμονες για μια σχέση, ακόμα κι αν δεν είναι τέλεια, η σχέση θα βελτιωθεί. Αν είστε ευγνώμονες για τη δουλειά που έχετε, κι ας μην είναι η δουλειά των ονείρων σας, θα σας προσφερθούν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες. Επειδή η ευγνωμοσύνη είναι ο μεγάλος πολλαπλασιαστής της ζωής!

Η ευγνωμοσύνη ξεκινά με μια απλή λέξη -ευχαριστώ-, αλλά πρέπει να την αισθάνεστε με όλη σας την καρδιά. Όσο συχνότερα λέτε ευχαριστώ, τόσο περισσότερο θα το αισθάνεστε και τόσο μεγαλύτερη αγάπη θα εκπέμπετε. Υπάρχουν τρεις τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της ευγνωμοσύνης στη ζωή σας, και με όλους εκπέμπετε αγάπη:

Νιώστε ευγνωμοσύνη για ό,τι έχετε λάβει στη ζωή σας (παρελθόν).

Νιώστε ευγνωμοσύνη για ό,τι λαμβάνετε στη ζωή σας (παρόν).

Νιώστε ευγνωμοσύνη γι αυτό που επιθυμείτε στη ζωή σας, σαν να το έχετε ήδη λάβει (μέλλον).

Αν δε νιώθετε ευγνώμονες για ό,τι έχετε λάβει και λαμβάνετε, δεν εκπέμπετε αγάπη, και συνεπώς δεν έχετε τη δύναμη να αλλάξετε καμία από τις τρέχουσες συνθήκες στη ζωή σας. Όταν νιώθετε ευγνωμοσύνη για ό,τι έχετε λάβει και συνεχίζετε να λαμβάνετε, αυτά τα πράγματα πολλαπλασιάζονται. Την ίδια στιγμή, η ευγνωμοσύνη σας φέρνει αυτό που επιθυμείτε! Νιώστε ευγνωμοσύνη γι’ αυτά που θέλετε στη ζωή σας, σαν να τα έχετε λάβει, και ο νόμος της έλξης λέει ότι πρέπει να τα λάβετε.

Μπορείτε να διανοηθείτε ότι κάτι τόσο απλό όσο η ευγνωμοσύνη έχει τη δύναμη να πολλαπλασιάσει ό,τι αγαπάτε και να αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή σας;

Ένας διαζευγμένος άντρας, ο οποίος υπέφερε από κατάθλιψη και μοναξιά και επιπλέον έκανε μια δουλειά που απεχθανόταν, αποφάσισε να εφαρμόζει καθημερινά την αγάπη και την ευγνωμοσύνη έτσι ώστε να αλλάξει τη ζωή του. Άρχισε επιδεικνύοντας θετική διάθεση προς όποιον συναντούσε στη διάρκεια της μέρας. Έπειτα τηλεφώνησε σε παλιούς φίλους και μέλη της οικογένειας του, και τους ξάφνιασε με το πόσο θετικός κι ευτυχισμένος ήταν. Άρχισε να είναι ευγνώμων για ό,τι είχε, μέχρι ακόμα και για το τρεχούμενο νερό. Και να τι συνέβη στη ζωή του μέσα σε 120 μέρες: όλα όσα απεχθανόταν στη δουλειά του άλλαξαν ως δια μαγείας.

Τώρα όχι μόνο τον γεμίζει ικανοποίηση, αλλά τον πηγαίνει και σε τόπους που ανέκαθεν ήθελε να επισκεφθεί. Έχει τις καλύτερες σχέσεις με όλα τα μέλη της οικογένειας του, πράγμα πρωτόγνωρο γι’ αυτόν. Εξόφλησε το αυτοκίνητο του κι έχει πάντα τα χρήματα που χρειάζεται. Χαίρεται τις μέρες του, ό,τι και να συμβαίνει. Κι έχει ξαναπαντρευτεί – την πρώτη του αγάπη από το γυμνάσιο!

Αν χρησιμοποιείτε την ευγνωμοσύνη λίγο, η ζωή σας θα αλλάξει λίγο. Αν τη χρησιμοποιείτε πολύ και κάθε μέρα, η ζωή σας θα αλλάξει με τρόπους που δυσκολεύεστε να φανταστείτε τώρα. Γιατί η ευγνωμοσύνη δεν πολλαπλασιάζει απλά το καθετί στη ζωή σας, εξαλείφει και τα αρνητικά. Σε όποια αρνητική κατάσταση και αν βρεθείτε, πάντα μπορείτε να βρείτε κάτι για το οποίο να είστε ευγνώμονες και, με αυτό τον τρόπο, ενεργοποιείτε τη δύναμη της αγάπης που εξαλείφει την αρνητικότητα.

Η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ

Η ευγνωμοσύνη οδήγησε τη μητέρα μου από τη βαθύτερη θλίψη στην ευτυχία. Η μητέρα και ο πατέρας μου ερωτεύτηκαν κυριολεκτικά με την πρώτη ματιά και μοιράστηκαν την πιο όμορφη ιστορία αγάπης, και κατόπιν γάμο, που έχω δει ποτέ. Ο θάνατος του πατέρα μου βύθισε τη μητέρα μου σε απέραντη λύπη, επειδή δεν άντεχε την απουσία του. Αλλά μέσα στην οδύνη και τη θλίψη της, η μητέρα μου άρχισε να αναζητά πράγματα για να νιώσει ευγνωμοσύνη. Πέρα από το να είναι ευγνώμων για όλα όσα είχε λάβει από τις δεκαετίες αγάπης και ευτυχίας με τον πατέρα μου, έψαχνε αυτά που θα την έκαναν ευγνώμονα στο μέλλον. Το πρώτο που βρήκε ήταν ότι τώρα μπορούσε να ταξιδέψει. Ήταν κάτι που ανέκαθεν ήθελε, αλλά δεν το έκανε όσο ζούσε ο πατέρας μου, επειδή εκείνος δεν υπήρξε ποτέ λάτρης των ταξιδιών. Και υλοποίησε το όνειρο της: έκανε ταξίδια, καθώς και πολλά άλλα πράγματα που ήθελε πάντα. Η ευγνωμοσύνη ήταν η γέφυρα που έβγαλε τη μητέρα μου από την απύθμενη οδύνη και τη βοήθησε να χτίσει μια καινούρια ζωή ευτυχίας.

Είναι αδύνατο να αισθάνεστε θλίψη ή οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα όταν είστε ευγνώμονες. Αν βρίσκεστε μέσα σε μια δύσκολη κατάσταση, ψάξτε κάτι για το οποίο να είστε ευγνώμων. Όταν βρείτε ένα πράγμα, ψάξτε γι’ άλλο ένα, κι έπειτα γι’ άλλο, επειδή κάθε πράγμα που βρίσκετε για το οποίο νιώθετε ευγνωμοσύνη αλλάζει την κατάσταση. Η ευγνωμοσύνη είναι η γέφυρα από τα αρνητικά συναισθήματα στην ενεργοποίηση της δύναμης της αγάπης!

Όταν σας συμβαίνει κάτι καλό μέσα στη μέρα, πείτε ευχαριστώ. Δεν έχει σημασία πόσο μικρό είναι, πείτε ευχαριστώ. Όταν βρίσκετε την τέλεση παρκαρίσματος, όταν ακούτε το αγαπημένο σας τραγούδι στο ραδιόφωνο, όταν πρασινίζει το φανάρι τη στιγμή που πλησιάζετε η βρίσκετε ελεύθερη θέση στο λεωφορείο ή τον ηλεκτρικό, πείτε ευχαριστώ Όλα αυτά είναι καλά πράγματα που λαμβάνετε από τη ζωή.

Νιώστε ευγνωμοσύνη για τις αισθήσεις σας: για τα μάτια σας που βλέπουν, για τα αφτιά σας που ακούν, για το στόμα σας που γεύεται, για τη μύτη σας που μυρίζει και για το δέρμα σας που σας επιτρέπει να νιώθετε. Νιώστε ευγνωμοσύνη για τα πόδια σας που σας επιτρέπουν να περπατάτε, για τα χέρια σας που χρησιμοποιείτε για να κάνετε σχεδόν τα πάντα, για τη φωνή σας που σας επιτρέπει να εκφράζεστε και να επικοινωνείτε με τους άλλους. Νιώστε ευγνωμοσύνη για το εκπληκτικό ανοσοποιητικό σας σύστημα που εξασφαλίζει την υγεία σας ή σας θεραπεύει και για όλα τα εσωτερικά σας όργανα που λειτουργούν άψογα ώστε να χαίρεστε τη ζωή. Νιώστε ευγνωμοσύνη για το μεγαλείο της ανθρώπινης νοημοσύνης σας που καμιά τεχνολογία στον κόσμο δεν μπορεί να αντιγράψει. Κάθε κομμάτι του σώματος σας είναι το μεγαλύτερο εργαστήριο στον πλανήτη, και δεν υπάρχει τίποτα που να πλησιάζει, έστω, τη μεγαλειώδη λειτουργία του. Είστε ένα θαύμα!

Νιώστε ευγνωμοσύνη για το σπίτι σας, για την οικογένεια σας, για τους φίλους σας, για τη δουλειά σας, για τα κατοικίδια σας. Νιώστε ευγνωμοσύνη για τον ήλιο, για το νερό που πίνετε, για το φαγητό που τρώτε και για τον αέρα που αναπνέετε· χωρίς κάποιο απ’ αυτά, δε θα είχατε ζωή.

Νιώστε ευγνωμοσύνη για τα δέντρα, για τα ζώα, για τις θάλασσες, για τα πουλιά, για τα λουλούδια, για τα φυτά, για τον ξάστερο ουρανό, για τη βροχή, για τα αστέρια, για το φεγγάρι, για τον πανέμορφο πλανήτη μας.

Είστε ευγνώμονες όταν κοιμάστε ήσυχα τη νύχτα; Ή παίρνετε αυτές τις νύχτες ως δεδομένες και σκέφτεστε τον καλό ύπνο μόνο όταν τον χάνετε;

Είστε ευγνώμονες για τους αγαπημένους σας όταν όλα πάνε καλά ή μιλάτε για τις σχέσεις μόνο όταν παρουσιάζονται προβλήματα;

Είστε ευγνώμονες για το ρεύμα όταν χρησιμοποιείτε κάποια συσκευή ή ανάβετε ένα φως; Ή το θυμάστε μόνο όταν υπάρχει διακοπή;

Είστε ευγνώμονες που ζείτε κάθε μέρα;

Κάθε δευτερόλεπτο ελεύθερου χρόνου είναι μια ευκαιρία για να νιώσετε ευγνωμοσύνη και να πολλαπλασιάσετε τα πράγματα που αγαπάτε στη ζωή σας. Παλιά πίστευα ότι ήμουν ευγνώμον άτομο, αλλά δεν ήξερα τι είναι στην πραγματικότητα η ευγνωμοσύνη, μέχρι που άρχισα ουσιαστικά να την ενεργοποιώ.

Αν οδηγώ το αυτοκίνητο μου ή περπατάω στο δρόμο, εκμεταλλεύομαι το χρόνο για να πω ευχαριστώ για καθετί στη ζωή. Ακόμα κι όταν πηγαίνω από την κουζίνα στο υπνοδωμάτιο μου, λέω ευχαριστώ. Λέω με όλη μου την καρδιά: «Ευχαριστώ για τη ζωή μου. Ευχαριστώ για την αρμονία. Ευχαριστώ για τη χαρά. Ευχαριστώ για την υγεία μου. Ευχαριστώ για τη διασκέδαση και για τον ενθουσιασμό. Ευχαριστώ για το θαύμα της ζωής. Ευχαριστώ για όλα τα υπέροχα και καλά στη ζωή μου»·

Γίνετε ευγνώμονες! Η ευγνωμοσύνη δε σας κοστίζει τίποτα, αλλά Ο’ ζει περισσότερο απ’ όλα τα πλούτη του κόσμου. Η ευγνωμοσύνη σας εμπλουτίζει με όλη την αφθονία της ζωής, επειδή το καθετί για το οποίο είστε ευγνώμονες πολλαπλασιάζεται!

diaforetiko.gr : image034 Είναι τα 3 κλειδιά της δύναμης!

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος για να κάνετε τον εαυτό σας να αισθανθεί καλύτερα για οποιοδήποτε θέμα στη ζωή σας, κι αυτός είναι να επινοήσετε παιχνίδια με τη φαντασία σας και να παίξετε. Το παιχνίδι είναι διασκέδαση κι έτσι, όταν παίζετε, νιώθετε πραγματικά καλά.

Κάποια στιγμή, σταματάμε να παίζουμε και να διασκεδάζουμε όπως κάναμε παιδιά, με αποτέλεσμα να ενηλικιωνόμαστε και να γινόμαστε σοβαροί απέναντι στη ζωή. Αλλά η σοβαρότητα έλκει σοβαρές καταστάσεις στη ζωή σας. Όταν παίζετε και διασκεδάζετε, αισθάνεστε πραγματικά καλά και -ιδού- η ζωή σας γεμίζει με πραγματικά καλές συγκυρίες.

Η ζωή υποτίθεται πως είναι διασκεδαστική. Παίξτε με το νόμο της έλξης, επινοήστε παιχνίδια με τη φαντασία σας, γιατί ο νόμος της έλξης δε γνωρίζει ούτε ενδιαφέρεται να μάθει αν φαντάζεστε και παίζετε ή αν πρόκειται για κάτι αληθινό. Ό,τι εκπέμπετε με τη φαντασία και τα συναισθήματά σας θα πραγματοποιηθεί!

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ

Πώς μπορείτε να παίξετε; Όπως παίζατε όταν ήσασταν παιδί, χρησιμοποιώντας δηλαδή τη φαντασία σας για να φτιάξετε φανταστικά παιχνίδια.

Ας πούμε ότι είστε ποδηλάτης και θέλετε να ανακηρυχτείτε ο καλύτερος παγκοσμίως και να κερδίσετε στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας. Οι προπονήσεις πάνε καλά και οδεύετε προς τη νίκη, αλλά τότε σας διαγιγνώσκουν μια ασθένεια και σας δίνουν 40 τοις εκατό πιθανότητες επιβίωσης. Ενώ ακολουθείτε την ενδεδειγμένη θεραπεία, φαντάζεστε ότι συμμετέχετε στο Γύρο της Γαλλίας και κάνετε τον αγώνα της σας. Φαντάζεστε ότι το ιατρικό προσωπικό είναι η ομάδα των που έχει αναλάβει την τροφοδοσία σας σε κάθε σταθμό της διαδρομής Κάθε μέρα φαντάζεστε ότι συμμετέχετε σε προκριματική κούρσα και χρόνος σας γίνεται όλο και καλύτερος! Κερδίζετε τον αγώνα μαζί με την ιατρική σας ομάδα και νικάτε την ασθένεια.

Ένα χρόνο αφότου έχετε ανακτήσει πλήρως την υγεία σας, κερδίζετε στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας και εξακολουθείτε να κερδίζετε για εφτά συνεχόμενα χρόνια, για να ανακηρυχτείτε ο μοναδικός ποδηλάτης στην ιστορία που το κατόρθωσε! Αυτό ακριβώς έκανε ο Λανς Άρμστρονγκ! Χρησιμοποίησε τις πιο δύσκολες καταστάσεις σαν στηρίγματα για να δημιουργήσει ένα φανταστικό παιχνίδι και να πραγματοποιήσει το όνειρο του.

Ας πούμε ότι θέλετε να έχετε το καλύτερα «χτισμένο» σώμα στον κόσμο και να γίνετε διάσημος ηθοποιός στην Αμερική. Ζείτε σε ένα μικρό ευρωπαϊκό χωριό και προέρχεστε από μια οικογένεια που αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα οικονομικά, αλλά εσείς εμμένετε στα όνειρα σας. Χρησιμοποιείτε τη ζωγραφιά ενός μυθικού ήρωα για να σμιλέψετε το σώμα σας και φαντάζεστε ότι κερδίζετε τον ευρωπαϊκό τίτλο του πρωταθλητή του μπόντι μπίλντινγκ. Αποσπάτε τη διάκριση εφτά φορές και αποφασίζετε ότι ήρθε ο καιρός να γίνετε διάσημος ηθοποιός. Ταξιδεύετε στην Αμερική, αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι έχετε τα προσόντα για ηθοποιός, και μάλιστα σας απαριθμούν τους λόγους για τους οποίους δε θα πραγματώσετε ποτέ το όνειρο σας. Αλλά εσείς έχετε φανταστεί ότι είστε διάσημος ηθοποιός· μπορείτε να νιώσετε την επιτυχία, μπορείτε να τη γευτείτε, ξέρετε ότι θα έρθει. Αυτό είναι που έκανε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ όταν κέρδισε εφτά φορές τον τίτλο του Mr. Olympia, για να γίνει κατόπιν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ.

Φανταστείτε ότι θέλετε να γίνετε σπουδαίος εφευρέτης. Στα παιδικά σας χρόνια, η διανοητική σας κατάσταση αμφισβητείται στο έπακρο· ‘ κατακλύζεστε κάθε τόσο από παραισθήσεις και εκτυφλωτικές λάμψεις φωτός. Δεν καταφέρνετε να τελειώσετε το πανεπιστήμιο και παραιτείστε από τη δουλειά σας λόγω νευρικού κλονισμού. Για να ξεφύγετε από τις σαρωτικές παρακρούσεις, παίρνετε τον έλεγχο του νου σας, δημιουργώντας το δικό σας φανταστικό κόσμο. Εμπνευσμένος από την ιδέα ενός φωτεινότερου μέλλοντος, εστιάζετε τη φαντασία σας σε νέες εφευρέσεις. Συναρμολογείτε μια εφεύρεση ολοκληρωτικά στη φαντασία σας, αλλάζετε τη δομή της, κάνετε βελτιώσεις και φτάνετε μάλιστα στο σημείο να θέσετε σε λειτουργία το δημιούργημα σας, χωρίς ούτε καν ένα σχεδιάγραμμα. Δημιουργείτε ένα εργαστήριο στο μυαλό σας και χρησιμοποιείτε τη φαντασία σας για να ελέγξετε τη νέα σας εφεύρεση για ατέλειες και φθορές, πριν μετατρέψετε την ιδέα σας σε χειροπιαστή κατασκευή. Αυτό έκανε ο Νικόλα Τέσλα για να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους εφευρέτες. Είτε ήταν ο κινητήρας εναλλασσόμενου ρεύματος, το ραδιόφωνο, ο ενισχυτής, η ασύρματη επικοινωνία, ο φωτισμός φθορισμού, η ακτίνα λέιζερ, το τηλεχειριστήριο είτε οποιαδήποτε άλλη από τις τριακόσιες κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεις του, όλες ανεξαιρέτως αναπτύχτηκαν με αυτό τον τρόπο: μέσα από τη δύναμη τη; φαντασίας του.

Ό,τι κι αν είναι αυτό που επιθυμείτε, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας, επινοήστε παιχνίδια και παίξτε. Εκμεταλλευτείτε κάθε στήριγμα που μπορείτε να βρείτε για να σας βοηθήσει. Αν θέλετε να χάσετε βάρος ή να αποκτήσετε πιο όμορφο σώμα, δημιουργήστε παιχνίδια για να αισθάνεστε ότι έχετε ήδη αυτό το σώμα. Μπορείτε να περικυκλωθείτε από φωτογραφίες καλλίγραμμων ανθρώπων, αλλά μην ξεχνάτε το βασικό τέχνασμα: πρέπει να φαντάζεστε ότι είναι φωτογραφίες τον δικού σας σώματος! Πρέπει να φαντάζεστε και να νιώθετε ότι κοιτάζετε το δικό σας σώμα, όχι κάποιου άλλου.

Αν είστε υπέρβαρος ή ελλιποβαρής, και αυτή τη στιγμή είχατε το ιδανικό βάρος, πώς θα νιώθατε; Σίγουρα πολύ διαφορετικά απ’ ό,τι νιώθετε τώρα. Στην πραγματικότητα, θα ήσασταν άλλος άνθρωπος. Θα περπατούσατε διαφορετικά, θα μιλούσατε διαφορετικά, θα φερόσασταν διαφορετικά. Αλλάξτε τώρα, λοιπόν, τον τρόπο που περπατάτε, τον τρόπο που μιλάτε, τον τρόπο που φέρεστε. Συμπεριφερθείτε σαν να συμβαίνει ήδη! Δεν έχει σημασία τι είναι αυτό που επιθυμείτε· φανταστείτε πώς θα νιώθατε αν το είχατε και συμπεριφερθείτε ανάλογα μέσα στη φαντασία σας. Ό,τι φαντάζεστε και νιώθετε είναι αυτό που εκπέμπετε στο νόμο της έλξης, και πρέπει να το λάβετε.

Ο Λανς Άρμστρονγκ, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο Νικόλα Τέσλα – όλοι αυτοί οι άνθρωποι έπαιξαν με τη φαντασία τους κι ένιωθαν τα όνειρα τους με όλη τους την καρδιά. Οι φαντασιώσεις τους έγιναν τόσο πραγματικότητες γι’ αυτούς, ώστε μπορούσαν να αισθάνονται τα όνειρα τους και να ξέρουν ότι θα υλοποιηθούν. Δεν έχει σημασία πόσο άπιαστα σας φαίνονται τα όνειρα σας. Είναι πιο προσιτά για σας απ’ οτιδήποτε άλλο, επειδή έχετε μέσα σας όλη τη δύναμη για να τα φέρετε στη ζωή σας.

Στο μέλλον, θα δούμε ακόμα περισσότερες ανακαλύψεις για τη δύναμη της φαντασίας μας. Οι επιστήμονες έχουν ήδη ανακαλύψει ειδικά κατοπτρικά κύτταρα που διεγείρουν τις ίδιες περιοχές του εγκεφάλου όταν φαντάζεστε ότι κάνετε κάτι όπως και όταν καταγίνεστε πραγματικά με τη συγκεκριμένη ενέργεια. Με άλλα λόγια, όταν εσείς απλώς παίζετε και φαντάζεστε αυτό που θέλετε να βιώσετε, ο εγκέφαλος σας ανταποκρίνεται άμεσα σαν να είναι αληθινό.

Αν μιλάτε για κάτι στο παρελθόν ή στο μέλλον, φαντάζεστε αυτά το πράγματα τώρα, αισθάνεστε αυτά τα πράγματα τώρα, συντονίζεστε σ αυτή τη συχνότητα τώρα, και αυτό είναι που λαμβάνει ο νόμος της έλξης. Όταν φαντάζεστε το όνειρο σας, ο νόμος της έλξης το λαμβάνει τώρα. Θυμηθείτε, για το νόμο της έλξης, δεν υφίσταται ο χρόνος. Υπάρχει μόνο αυτή η στιγμή στο παρόν.

Αν βιώνετε μια καθυστέρηση στη λήψη αυτού που επιθυμείτε, οφείλεται αποκλειστικά στο χρόνο που χρειάζεστε εσείς για να συντονιστείτε στη συχνότητα που βρίσκεται η επιθυμία σας. Και για να συντονιστείτε στην ίδια συχνότητα με την επιθυμία σας, πρέπει να νιώσει αγάπη σαν να έχει εκπληρωθεί ήδη τώρα! Όταν συντονιστείτε και μείνετε συντονισμένοι στην ίδια συχνότητα, εμφανίζεται αυτό που επιθυμείτε.

Όταν είστε πραγματικά συνεπαρμένοι από κάτι που έχει συμβεί και νιώθετε φανταστικά, αιχμαλωτίστε αυτή την ενέργεια και οπτικοποιήστε το όνειρο σας. Αρκούν φευγαλέες, έστω, στιγμές φαντασίας και οπτικοποίησης του ονείρου σας για να ενεργοποιήσετε τη δύναμη των εξημμένων συναισθημάτων σας και να ελκύσετε αυτό που επιθυμείτε! Αυτό είναι το παιχνίδι. Αυτή είναι η διασκέδαση. Αυτή είναι η χαρά να δημιουργείτε τη ζωή σας.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ

Το Κλειδί Της Αγάπης

 •  Για να χρησιμοποιήσετε την αγάπη ως την ύψιστη δύναμη στη ζωή σας, πρέπει-να αγαπάτε όπως δεν έχετε αγαπήσει ποτέ άλλοτε. Ερωτευτείτε τη ζωή!
 • Βλέπετε μόνο αγάπη, ακούτε μόνο αγάπη, μιλάτε μόνο γα αγάπη και νιώστε αγάπη με .όλη σας την καρδιά.
 • Δεν υπάρχει όριο, δεν υπάρχει «πλαφόν» στο μέγεθος της αγάπης που μπορείτε να νιώσετε, και βρίσκεται όλη μέσα σας! Είστε φτιαγμένοι από αγάπη.
 • Πείτε στο νόμο της έλξης τι σας τέρπει την κάθε μέρα, ξεχωρίζοντας τα πράγματα που αγαπάτε και νιώθοντας τα.
 • Για να αλλάξετε τον τρόπο που αισθάνεστε ή να ενισχύσετε τα καλά σας συναισθήματα, φτιάξτε μια νοερή λίστα με όλα τα πράγματα που πραγματικά λατρεύετε.
 • Δουλειά σας είναι να αγαπάτε καθημερινά όσο περισσότερο γίνεται.
 • Να καταβάλλετε συνειδητή προσπάθεια για να εντοπίζετε γύρω σας όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα που αγαπάτε, όσο πιο πολύ μπορείτε, κάθε μέρα

Το Κλειδί Της Ευγνωμοσύνης

 • Κάθε φορά που αισθάνεστε ευγνώμονες, εκπέμπετε αγάπη
 • Νιώστε ευγνωμοσύνη για ό,τι έχετε λάβει στη ζωή σας (παρελθόν). Νιώστε ευγνωμοσύνη για ό,τι λαμβάνετε στη ζωή σας (παρόν). Νιώστε ευγνωμοσύνη γι’ αυτό που επιθυμείτε στη ζωή σας, σαν να το έχετε ήδη λάβει (μέλλον).
 • Η ευγνωμοσύνη θα πολλαπλασιάσει τα πάντα στη ζωή σας.
 • Η ευγνωμοσύνη είναι η γέφυρα από τα αρνητικά συναισθήματα στην ενεργοποίηση της δύναμης της αγάπης!
 • Για να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της ευγνωμοσύνης, εφαρμόστε την. Για οτιδήποτε καλό σας συμβαίνει μέσα στη μέρα, πείτε ευχαριστώ. Όσο μικρό κι αν είναι, εσείς πείτε ευχαριστώ.
 • Όσο μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη αισθάνεστε, τόσο περισσότερη αγάπη εκπέμπετε· και όσο περισσότερη αγάπη εκπέμπετε, τόσο περισσότερη λαμβάνετε.
 • Κάθε δευτερόλεπτο ελεύθερου χρόνου είναι μια ευκαιρία για να νιώσετε ευγνωμοσύνη και να πολλαπλασιάσετε τα πράγματα που αγαπάτε στη ζωή σας.

Το Κλειδί Του Παιχνιδιού

 • Όταν παίζετε, αισθάνεστε πραγματικά καλά – και η ζωή σας γεμίζει με πραγματικά καλές συγκυρίες. Η σοβαρότητα έλκει σοβαρές καταστάσεις.
 • Η ζωή υποτίθεται πως είναι διασκεδαστική!
 • Ο νόμος της έλξης δε γνωρίζει αν φαντάζεστε και παίζετε, συνεπώς ό,τι εκπέμπετε με τη φαντασία και το παιχνίδι σας θα γίνει αληθινό!
 • Ό,τι κι αν είναι αυτό που επιθυμείτε, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας, εκμεταλλευτείτε κάθε στήριγμα που μπορείτε να βρείτε, επινοήστε παιχνίδια και παίξτε.
 • Συμπεριφερθείτε σαν να το έχετε τώρα! Ό,τι φαντάζεστε και νιώθετε είναι αυτό που εκπέμπετε στο νόμο της έλξης, και πρέπει να το λάβετε.
 • Αν βιώνετε μια καθυστέρηση στη λήψη αυτού που επιθυμείτε, οφείλεται αποκλειστικά στο χρόνο που χρειάζεστε εσείς για να συντονιστείτε στη συχνότητα που βρίσκεται η επιθυμία σας.
 • Όταν είστε συνεπαρμένοι από κάτι που έχει συμβεί και νιώθετε φανταστικά, αιχμαλωτίστε αυτή την ενέργεια και οπτικοποιήστε το όνειρο σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *