Advertorial: Γνωρίζοντας τον Matt Morris

Ο Νο. 1 σε εισόδημα στην Παγκόσμια Κατάταξη της WorldVentures, Matt Morris, αποκαλύπτει πως μπορείτε να ζείτε για να εργάζεστε και όχι να εργάζεστε για να ζείτε! 

Πόσο συχνά συναντάς ανθρώπους με τόσο πάθος, ενθουσιασμό και φιλοδοξίες που από άνεργοι και καταχρεωμένοι, μετατρέπονται σε εκατομμυριούχους; Με την ευκαιρία του “Regional Training” της WorldVentures που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο τον Ιουλίου του 2012 στο Hilton Park, γνωρίσαμε τον Matt Morris και καταλάβαμε γιατί είναι ο Νο. 1 σε εισόδημα στην παγκόσμια κατάταξη της WorldVentures, αλλά και συγγραφέας των best seller έργων παγκοσμίως ‘The Unemployed Millionaire’ (Ο Άνεργος Εκατομμυριούχος) και ‘The Art & Science of Success’ (Η Τέχνη και η Επιστήμη της Επιτυχίας).
Οι πολύχρονες προσπάθειες του να αγγίξει το όνειρο της οικονομικής ελευθερίας που θα έδιναν τη δυνατότητα σε εκείνον και την οικογένεια του να απολαμβάνουν τη ζωή χωρίς περιορισμούς, είναι κάτι που τον ώθησε να δώσει την ευκαιρία στη WorldVentures, μια από τις πρώτες 100 εταιρείες παγκοσμίως στο network marketing, και να βγει νικητής. Άλλωστε αυτό που προσφέρει η WorldVentures είναι κάτι μοναδικό, αφού μπορεί και εκπληρώνει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των ανθρώπων: ταξίδια, αναψυχή και οικονομική ελευθερία. Σε αυτό το τρίπτυχο πίστεψε και ο Morris και αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τα οφέλη του να είναι ένας ‘άνεργος’ εκατομμυριούχος, που τρέχει σε κάθε γωνιά της γης για να συμβουλέψει, να ηγηθεί, να εμπνεύσει και να προσφέρει τις γνώσεις του για προσωπική ενδυνάμωση που απέκτησε στον μακρύ δρόμο προς τη δική του ευτυχία, σε όλους τους απανταχού αντιπροσώπους της WorldVentures.
Χωρίς να πιστεύει στην τύχη, αλλά μόνο στο ότι η επιτυχία έρχεται σε όσους έχουν όραμα και αφοσίωση σε αυτό που κάνουν, ο Matt Morris δεν υπήρξε πλούσιος σε όλη του τη ζωή. Μεγαλώνοντας μόνο με τη μητέρα του ως μοναχοπαίδι ύστερα από τη φυλάκιση του πατέρα του για φόνο, αλλά και την αυτοκτονία του όταν ο Matt ήταν 13 χρονών και γνωρίζοντας την οικονομική εξαθλίωση, την απόρριψη και τις χαμηλές επιδόσεις στο σχολείο, το να αποκτήσει όλα αυτά που έχει σήμερα δεν το φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. «Μέχρι τα 18 πίστευα ότι τα χρήματα έβγαιναν πολύ δύσκολα. Δεν είχα αντιληφθεί πόσος πλούτος υπάρχει εκεί έξω και σίγουρα, δεν πίστευα ότι μπορώ να τον αποκτήσω. Το network marketing άνοιξε τους ορίζοντες και τις δυνατότητες για τη ζωή μου.» Ο Matt πάντα πίστευε στη δύναμη της απευθείας πώλησης, αλλά η πιο δύσκολη πρόκληση γι’ αυτόν ήταν το να αλλάξει τη νοοτροπία που θα επέτρεπε να αγγίξει τις φιλοδοξίες του. «Το να γίνω εκατομμυριούχος δεν ήταν σε καμία περίπτωση το πιο δύσκολο πράγμα που έκανα ποτέ στη ζωή μου. Το πιο δύσκολο, ήταν να το πιστέψω.»
Με το σκεπτικό αυτό ξεκίνησε τη δική του εταιρεία network marketing, πιστεύοντας ότι θα ‘παγίδευε’ επιτέλους την επιτυχία, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να παγιδευτεί ο ίδιος. «Ήμουν κολλημένος στο γραφείο για 60, 70, 80 ώρες την εβδομάδα, μακριά από τη γυναίκα και την κόρη μου που μεγάλωνε χωρίς την παρουσία μου.» Μετά ήρθε η κρίση και τα περιθώρια άρχισαν να στενεύουν. Καταχρεωμένος, ο Matt είπε να δώσει στη WordVentures μια ευκαιρία. Η σκέψη της οικονομικής ελευθερίας, της διασκέδασης και της προσωπικής ολοκλήρωσης – όλα αυτά που συνδυάζει η WolrdVentures – ήταν μια καλή αλλαγή μετά από πολλά χρόνια πάλης για οικονομική και προσωπική ισορροπία.
«Το μεγαλύτερο μάθημα είναι να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις. Όλοι μπορεί να απογοητευθούν, να παρατήσουν την ομάδα τους, αλλά το μυστικό της επιτυχίας είναι να επανέρχεσαι.» Και έτσι επανήλθε και ο ίδιος παρέα με τον καλύτερο του φίλο και μπήκαν στην ομάδα της WorldVentures το 2009 για να γίνουν κορυφαίοι εισοδηματίες και ικανά στελέχη στα επίπεδα κατάρτισης σε όλο τον κόσμο. «Τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι στη WorldVentures κοιτάζουν τους top leaders και πιστεύουν ότι σίγουρα πρέπει να έχουμε κάποια δυναμική προσωπικότητα που αυτοί δεν έχουν, ή ότι δεν χρειάστηκε να προσπαθήσουμε ποτέ πάρα πολύ, αλλά σχεδόν κάθε leader στην εταιρεία μας προσπάθησε πολύ. Και κυρίως στο θέμα της προσωπικής μας ανάπτυξης.»
Και τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στη WorldVentures; «Διάλεξα τη WorldVentures για τον τρόπο ζωής που σου προσφέρει. Το να γίνεις πλούσιος, αλλά να μην έχεις τον χρόνο να απολαύσεις τη ζωή, για μένα αυτός δεν είναι πλούτος.»
Έχοντας ωστόσο ο ίδιος εκπληρώσει τις περισσότερες επιθυμίες του και το κυριότερο, πετυχαίνοντας την οικονομική του ελευθερία, αναρωτιέται κανείς γιατί συνεχίζει και δουλεύει. «Πολλές φορές νιώθω σαν να συντροφεύω τα όνειρα άλλων ανθρώπων. Είναι πραγματικά ιδιαίτερα τιμητικό να νιώθεις ότι με τη δική σου επιρροή, απλά μοιράζοντας την ευκαιρία με άλλους ανθρώπους που και εκείνοι με τη σειρά τους τη μοιράζονται με κάποιους άλλους , να μπορείς να οδηγήσεις κάποιον άνθρωπο στην εκπλήρωση των ονείρων του. Αν μπορεί κάποιος να δει τι κάνουμε στη WorldVentures ως διασκέδαση, ελευθερία και προσωπική ολοκλήρωση, τότε δεν θα νιώσει ποτέ ότι πάει δουλειά.»
Φθάνοντας στο τέλος της συνέντευξης καταλάβαμε ένα πράγμα: ότι ο Matt είναι ερωτευμένος με τη δουλειά του κι αυτό είναι ίσως είναι ο πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο έχει φθάσει τόσο ψηλά. «Πιστεύω ότι το κλειδί για να χτίζεις την επιχείρηση είναι να είσαι ερωτευμένος με τη WorldVentures, να είσαι ερωτευμένος με αυτό που κάνεις, με τους ανθρώπους που δουλεύεις μαζί τους. Όταν είσαι ερωτευμένος με αυτό που κάνεις, δεν θα δουλέψεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου.»
Η εταιρεία WorldVentures ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2005 στο Τέξας των ΗΠΑ και στόχος της είναι να παρέχει στα μέλη της ποιοτικές διακοπές με μειωμένες τιμές, ενώ ο τρόπος λειτουργίας της βασίζεται στο network marketing. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.angelproso.worldventures.biz

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *