WorldVentures: ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ!!!

Η WorldVentures είναι μια από τις πολλές δικτυακές εταιρίες και το μεγαλύτερο VIP Travel Club
  • Δραστηριοποιείται στον χώρο των πακέτων ταξιδιών και στον χώρο του τουρισμού, ως Travel Club έχει ως στόχο να αυξήσει τα μέλη του, γι αυτόν τον λόγω χρησιμοποιεί την τεχνική διαφήμισης του δικτυακού μάρκετινγκ ή αλλιώς διαφήμιση στόμα με στόμα ως μέσω προώθησης/διαφήμισης. 
  • Κάθε μέλος της πληρώνει συνδρομή (όπως σε κάθε club/σύλλογο), και μπορεί να γίνει κάποιος μέλος μέσω της σύστασης. 
  • Η εταιρία επιστρέφει το 65% των κερδών της στα μέλη της για αυτόν ακριβώς τον λόγω, για να την συστήσουν στους φίλους τους. 
Τον τελευταίο χρόνο η WORLDVENTURES αναπτύσσεται με υψηλούς ρυθμούς στην Ελλάδα, αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν και πολλοί που μπαίνοντας στον χώρο του δικτυακού μάρκετινγκ γνωρίσανε παταγώδη αποτυχία ή τους… “σόκαρε” ο χώρος του marketing σε τέτοιο βαθμό που ξαφνικά… ανακαλύψανε τον τροχό!
Αρκετοί από αυτούς που παρακολουθούν μία παρουσίαση του project της WorldVentures λοιπόν, τρέχουν να αναζητήσουν πληροφορίες, που αλλού, μα φυσικά στην μηχανή αναζήτησης της Google, θεωρώντας ότι εκεί θα μάθουν περισσότερες πληροφορίες. Έλα όμως που στο Διαδίκτυο πλέον υπάρχει τέτοια ελευθερία λόγου που ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει, χωρίς αποδείξεις και χωρίς ονοματεπώνυμο, αυτό βέβαια σοβαρεύει μερικές φορές!
Έτσι παρατηρούνται φαινόμενα ψευτο…bloggers, χρηστών δηλαδή που μέσω ενός άγνωστου blog γράφουν ένα άρθρο ΠΑΝΤΑ με τρανταχτή επικεφαλίδα τύπου: “απάτη”, “πυραμίδα” κτλ. χωρίς φυσικά πάντα να αναφέρονται πραγματικά σε κάτι τέτοιο, αλλά κυρίως κατηγορώντας το marketing και όχι την εν λόγω εταιρία, γιατί το να κάνει κάποιος την εξίσωση, είναι πυραμίδα άρα παράνομη δείχνει πόσα γνωρίζει περί μάρκετινγκ!
Θα σας εξηγήσω τι εννοώ παρακάτω… και σίγουρα θα τρομάξετε αν δείτε ότι σύμφωνα με αυτήν την εξίσωση δεν πρέπει να τρώμε, να τηλεφωνούμε ή να χρησιμοποιούμε υπολογιστές!
Απάτη λοιπόν είναι να δώσεις χρήματα και να μην πάρεις το προϊόν ή την υπηρεσία που αγόρασες, απάτη είναι να σου οφείλονται χρήματα και τελικά να μην τα εισπράττεις, ΚΑΝΕΝΑΣ όμως δεν αναφέρει τέτοιο ή παρόμοιο γεγονός!
Το αν κάποιος θέλησε να μπεί στον χώρο του δικτυακού μάρκετινγκ αλλά δεν γνώριζε τίποτα τότε θα έπρεπε να φροντίσει να ενημερωθεί. Αν διαφωνεί με τον τρόπο που δουλεύει το μάρκετινγκ τότε κακώς έκανε ασχολήθηκε. Άρα δεν φταίει κανείς άλλος για τα λάθη κάποιον κυρίως γιατί ως ενήλικοι έχουν οι ίδιοι ευθύνες για τις αποφάσεις τους εάν τελικά δεν επιθυμούν κάτι. Καταγγέλλει λοιπόν κανείς ότι έκανε 4 ενεργές συστάσεις και ενώ θα έπρεπε να μην ξαναπλήρωνε ευρώ, χρεώθηκε; Καταγγέλλει κανείς ότι ενώ θα έπρεπε να πάρει το Χ χρηματικό ποσό δεν το πήρε; Μα φυσικά όχι, γιατί αν ίσχυε αυτό θα έκανε μια σοβαρή κίνηση και δεν θα καθόταν να γράψει στο Ίντερνετ τα σχόλια του θέλοντας να το ‘παίξει’ γνώστης νομίζοντας ότι έτσι κάνει καταγγελία!
Εμένα προσωπικά όλο αυτό μου θυμίζει τους άνδρες που τρώνε χυλόπιτα από μια γυναίκα και σπεύδουν να την κάνουν βούκινο σε όσους περισσότερο γίνεται για το πόσο… άσχημη τελικά είναι! Κυρίως για να καλύψουν την αποτυχία τους και σε αυτήν την περίπτωση.
Στο “καλύτερο” βέβαια από αυτά που έχουν διαβάσει τα μάτια μου, μία ανώνυμη αρθρογράφος η οποία ανέφερε την εταιρία ως “World of Ventures”(!), κάτι που δεν μου έκανε εντύπωση γιατί όπως η ίδια έγραψε, της είχαν κάνει παρουσίαση μέσω… Skype. Ωστόσο, το ότι δεν θυμόταν πολλές και σημαντικές πληροφορίες από αυτό που παρακολούθησε, δεν την πτόησε στο να συντάξει ένα άρθρο. Έτσι αναρωτιόταν πως η BMW και η Mastercard δεν είναι ενήμερες για την (κατά την γνώμη της μη υπαρκτή) συνεργασία τους με την WorldVentures! Που να γνωρίζει βέβαια ότι τα μέλη της έχουν κανονικά στα χέρια τους την κάρτα Mastercard με ειδικό λογότυπο.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ.

Κάποιοι βέβαια πιστεύουν ότι όταν ξεκινήσουν να εργάζονται σε μια εταιρία θα πρέπει να αμείβονται με περισσότερα χρήματα από τον ιδιοκτήτη της και τους προισταμένους αυτής, με αυτό το σκεπτικό λοιπόν όπως λένε οι “από πάνω βγάζουν μόνο χρήματα”, δυστυχώς τα πάντα στην ζωή είναι θέμα ιεραρχίας, δεν είναι φυσιολογικό κάποιος που έχει δίκτυο 200 ατόμων και να αμείβεται περισσότερα από αυτόν που έχει δίκτυο 2 ατόμων;
Η αποτυχία λοιπόν δεν είναι απάτη, ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ειναι αυτός που δημοσιεύει κάτι πολύ σοβαρό χωρίς στοιχεία, που ενώ είναι μια προσωπική άποψη έχει την ικανοποίηση ότι πραγματοποιεί καταγγελία γράφοντας με μεγάλα γράμματα ακραίους τίτλους που νομικά διώκονται για συκοφαντική δυσφήμιση…
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ: “Γράφτηκα πριν 3 μήνες στο γυμναστήριο Gymnasirum, πλήρωνα συνδρομή 40 ευρώ, αλλά δεν είδα καμία αλλαγή, ο γυμναστής με πίεζε, με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε ότι έπρεπε να πάω γυμναστήριο! Πέρασαν 3 μήνες και τα χρήματα μου πήγαν τζαμπα! ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρόκειται για ΑΠΑΤΗ, μακριά από γυμναστήρια! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!!!!!”
hol your friend
Η γνωστή σε όλους τηλεφωνική εταιρία και μια από τις κορυφαίες σε αριθμό συνδρομητών στην Ελλάδα σε μια πρόσφατη καμπάνια της προωθεί ένα νέο(?) σύστημα προώθησης/διαφήμισης. Αντί λοιπόν να πληρώνει υπαλλήλους για να σας χτυπούν κουδούνια, τηλέφωνα και να σας βομβαρδίζουν με διαφημίσεις προτίμησαν να πληρώσουν όσους θα επιθυμούσαν να την συστήσουν στους φίλους τους ως την καλύτερη επιλογή! 
“Διάδωσέ το και κέρδισε!
Αν είσαι συνδρομητής της hellas online, σύστησέ μας στους φίλους σου και κερδίστε όλοι!
– Εσύ 20€ έκπτωση για κάθε φίλο που έρχεται στην hellas online.
– Ο φίλος σου double play από 16€ το μήνα.
Διάδωσέ το!
Όσο περισσότερους συστήσεις, τόσο περισσότερο κερδίζεις!”
Μήπως σας θυμίζει WORLDVENTURES; Μήπως σας θυμίζει την διαφήμιση “στόμα με στόμα”;
Το μάρκετινγκ με το δικτυακό μάρκετινγκ διαφέρουν στο ότι στην δεύτερη περίπτωση μπορείς να στήσεις ένα δίκτυο πωλήσεων που θα δουλεύει για σένα, χωρίς εσένα.
Network Marketing/Δικτυακό Μάρκετινγκ
Θα πρέπει να ενημερωθείτε περί δικτυακού μάρκετινγκ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! 
Τι είναι το MLM; (Multi Level Marketing/Πολυεπίπεδο μάρκετινγκ) 
Θέλετε να ενημερωθείτε για την βράβευση της Rovia ως Νο1 εταιρία online κρατήσεων; Κλικ ΕΔΩ

Θέλετε να ενημερωθείτε για τα DreamTrips; Κλικ ΕΔΩ
10.000 δικτυακές εταιρίες στον κόσμο, πάνω από 10.000.000 δικτυωτές. 
Μπορείτε να δείτε εδώ τις κορυφαίες 100 εταιρίες (Direct Selling News) όπου στις πρώτες θέσεις θα δείτε εταιρίες κολοσσούς στον τομέα της ομορφιάς (όπως Avon Products, Inc., Amway, Herbalife Ltd), κοσμημάτων, ειδών καλλωπισμού, τεχνολογίας, ενέργειας. Η WorldVentures βρίσκετε για φέτος στην θέση 74 δραστηριοποιούμενη στον χώρο του τουρισμού. 
Δίκτυο
Πάμε τώρα να αναλύσουμε κάτι το πρωτοποριακό για να διαπιστώσουμε τι θα πεί ΠΥΡΑΜΙΔΑ μέσα απο ένα απλό παράδειγμα:
Έστω ότι ανοίγει ο κύριος Λάκης μια πιτσαρία χωρίς να έχει ιδέα από τον χώρο των επιχειρήσεων. Επενδύει λοιπόν ένα κεφάλαιο και ξεκινάει. Τον πρώτο του τρίμηνο που δεν γνωρίζει κανείς για την επιχείρηση του έχει 100 πελάτες, τον δεύτερο τρίμηνο, οι πελάτες του αυξάνονται, το επόμενο τρίμηνο λόγω του ότι το προϊόν του έχει γίνει γνωστό κάνει τις διπλάσιες πωλήσεις φτάνοντας σε έναν χρόνο να φτιάξει ένα ΔΙΚΤΥΟ πελατών, ή αλλιώς ΠΥΡΑΜΙΔΑ γιατί κατά την ανάπτυξη ενός δικτύου που ξεκινάει από το μηδέν θυμίζει τρίγωνο ή αλλιώς ΠΥΡΑΜΙΔΑ (γιατί η λέξη “τρίγωνο” είναι αρκετά φλώρικη για να τρομάξει κόσμο!).
Κανονικά βέβαια το σύστημα πληρωμών των εταιριών δικτυακού μάρκετινγκ θα έπρεπε να λέγεται δενδρικό! Άρα σωστότερα εταιρίες-δένδρα και όχι εταιρίες-πυραμίδες. Και ξέρω καλά τι λέω διότι ακριβώς το ίδιο διδάχθηκα στη σχολή προγραμματισμού στο μάθημα: “Αλγόριθμοι-δομές δεδομένων”.
Και καλά διαβάσατε ο υπολογιστής χρησιμοποιεί αυτές τις πυραμίδες, δένδρα όπως θέλετε πείτε το, για να αποθηκεύσει δεδομένα στην μνήμη.Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο, ο υπολογιστής σας είναι και αυτός ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ! 
Binary Tree (Δυαδικά δένδρα) 
Το δυαδικό σύστημα δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια δομή δεδομένων (data structure) αποθήκευσης πληροφοριών στην μνήμη του υπολογιστή/αλγόριθμος αναζήτησης δεδομένων. Κλικ ΕΔΩ
Φυσικά ούτε εγώ κάνω τον ειδήμονα και εγώ γράφω την προσωπική μου άποψη, αλλά τεκμηριώνοντας τα όσα γράφω. Εγώ είμαι ήδη 6 μήνες μέλος στην WorldVentures έχοντας αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες από events/εκπαιδεύσεις, ταξίδια, χρήματα.
Δεν προτρέπω κανέναν να ασχοληθεί ή να μην ασχοληθεί με την WorldVentures, γιατί πολύ απλά είναι απόφαση του καθενός, δεν επηρεάζω καμία κρίση αλλά σας προτρέπω να διαβάζετε και να κρίνετε την φερεγγυότητα και την αξιοπιστία κάθε λογής πληροφορίας που βρίσκετε στο Διαδίκτυο.
Αν θέλετε να ζητήσετε το πλάνο αμοιβών μιας εταιρίας τότε σίγουρα αυτό δε θα το βρείτε σε αναζήτηση της Google.

9 σκέψεις για το “WorldVentures: ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ!!!”

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *